Cengiz Ünder için resmi açıklama geldi!

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da, gündemden düşmeyen isim Cengiz Ünder. Basında çıkan haberlere göre transfer listemizde yer alan milli futbolcu konusunda menajeri Ömer Uzun'dan açıklama geldi. Sporx'e konuşan Ömer Uzun, Roma'nın Cengiz Ünder'i bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını belirtti. Ömer Uzun'un açıklamaları şu şekilde..

GALATASARAY KULÜBÜNDEN GELEN BİR TEKLİF YOK
Bir hafta on gün önce Roma kulübü ile oturduk konuştuk. Devre arası geliyor, belki kiralık filan planları olabilir, biz de ona göre programımızı yaparız. Bu konuda düşüncelerini öğrenmek için gidip konuştum bana kesinlikle böyle bir planlarının olmadıklarını söyledi. 

Cengiz'den çok memnun olduklarını, İtalyancasının gelişimiyle birlikte adaptasyonunun daha iyi hale gelebileceğini bana ilettiler. Zaten Cengiz'in de Roma'dan ayrılma gibi bir düşüncesi yok. Şu anda yoğun bir şekilde İtalyanca eğitimi alıyor, her gün eve hoca geliyor. İtalyaya alışıyor. İnşallah kısa zamanda Cengiz adaptasyon sürecini atlatacak. Kolay değil. Genç bir oyuncu ve Roma gibi büyük bir kulüp adaptasyon süre alıyor. 

Ne bana ne kulübe, Galatasaray kulübünden gelen bir şey yok. Hani düşüncelerimizi öğrenmek isterler böyle bir şey de sorulmadı nereden çıkıyor bunlar bilmiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.