Cimbom'da önce psikoloji sonra taktik!

Zirve yarışında büyük önem taşıyan maçta cumartesi günü Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, derbiyi sahadan önce psikolojik olarak kazanmayı hedefliyor.  

Takvim gazetesinin haberine göre; Sarı-Kırmızılı takımın başında çıktığı tüm büyük maçlardan hüsranla ayrılan teknik direktör Igor Tudor bu kez derbiye futbolcularını çok farklı bir şekilde hazırlıyor.

PSİKOLOG GİBİ ÇALIŞIYOR!
Hırvat hoca takımını önce kafa olarak hazır hale getirmeyi düşünüyor. Bu şekilde futbolcuların büyük maç kazanamama stresini yenmeyi hedefliyor.

ÖZGÜVEN AŞILIYOR
Dün idmanda futbolcularıyla toplantı yapan Tudor, "Geçmiş maçlarda alınan skorları unutun. Biz büyük oyunculardan oluşan büyük bir takımız" dedi.

BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Herkesten 90 dakika boyunca savaşmasını isteyen Hırvat hoca, "Taraftarlarımız bizden galibiyet bekliyor. Biz de onları mutlu etmeliyiz. Fakat skor ne olursa olsun bu takım şampiyon olacak" diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.