Dursun Özbek'ten Arda Turan iddialarına yanıt

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gazetelerde yer alan 'Bebek'te Arda Turan görüşmesi' haberleri hakkında açıklama yaptı. Dursun Özbek, Arda Turan’ın transferi ile ilgili sponsor firma NEF ile görüşme yaptıklarını iddia eden haberler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Dursun Özbek’in Sporx’e yaptığı açıklamalar:

Malumunuz kulüpler yeni sezon formalarının siparişlerini bugünlerde vermek zorundalar. Ona göre hazırlıklar başlamak zorunda. Ben de bu sponsorluğa devam edip edemeyeceğimiz veya edersek hangi şartlarda yapacağımız konusunda Erden Bey ile biraraya gelip konuştum.

Tek gündemimiz 2018-2019 sezonu forma sponsorluğu konusuydu. Olumlu da geçti. İddia edildiği gibi bir gündemimiz yoktu. İnanın ne öyle bir gündemimiz vardı ne de Arda Turan’ın adını telaffuz ettik. Hiçbir şekilde transfer konusu konuşmadık. NEF’le Arda Turan için sponsorluk görüşmesi yaptık filan iddiası doğru değil, öyle bir şey yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.