ELW | Galatasaray üst üste 3. mağlubiyetini aldı

Euroleague Women A Grubu'nda oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, grubun 6. maçında namağlup lider konumda bulunan Dinamo Kursk deplasmanına çıktı.

Maça Epoupa - Merve - Meltem - Dubljevic - Petronyte beşiyle başlayan takımımız, ilk sayılarını Petronyte'nin faul atışlarıyla buldu. Karşılaşmanın ilk iki dakikası 8-4 üstünlüğümüz ile geçilirken, çeyreğin son 5 dakikasına 10-10 eşitlikle girildi. Rus temsilcisi, bulduğu hücum ribaundlarıyla etkili olurken takımımız rakibine cevap vermekte zorlanınca fark 9 sayıya kadar çıktı. İlk çeyrek ise 12-23 Dinamo Kursk üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrekte de fark açılmaya devam ederken ilk yarının son 5 dakikasına Dinamo Kursk 15-36 önde girdi. İkinci çeyrek ise 23-50 Kursk lehine geçildi.

İkinci yarıda da sahada pek bir varlık gösteremeyen Sarayın Sultanları, mücadelenin son periyotuna 79-31 geride girerken, karşılaşmadan da unutmak isteyeceği bir skorla 102-45 mağlup ayrılarak altıncı maçında 3. mağlubiyetini almış oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.