Emre Akbaba açıklaması!

Güney ekibinin Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray’ın peşinde olduğu 25 yaşındaki yıldız Emre Akbaba için, “Geçen sene 5 milyon euro diyorduk, şimdi ise değerini katladı” dedi

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, genç oyuncuları Emre Akbaba'yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şu anda Emre'ye gelen resmi bir teklif olmadığını belirten Çavuşoğlu, "Geçen sezon 5 milyon euro'dan aşağı verilmez anlamında konuşmuştuk. Net bir rakam koymadık. Dedikodular yüzünden o zaman öyle söyledik ama şu anda oyuncumuz milli forma giymeye de başladı ve daha fazla değerlendi. Emre Akbaba inşallah Türk futboluna büyük hizmetler verecek" ifadesini kullandı.

OCAK'TA TAKVİYE ZOR
Çavuşoğlu; kendisinin dostu olan bir kulüp başkanının "Emre Akbaba'yı devre arasında satmayı düşünür müsünüz?" diye sohbet arasında sorduğunu belirterek şöyle devam etti: "Devre arasında kimseyi vermek istemediğimizi söyledik. Emre Akbaba'yı verirsek devre arasında transfer yapmamız gerekir. Ara transfer döneminde de sağlıklı transfer yapmak zor."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.