Eurocup | İlk galibiyeti son çeyrekte kaçırdık

Bir sezonluk aranın ardından yeniden EuroCup’ta mücadele eden Galatasaray Odeabank, EuroCup dördüncü haftasında Lietkabelis Panevezys ile karşılaştı. Galatasaray Odeabank, çekişmeli geçen mücadelede son çeyrekteki kötü performansının ardından parkeden 73-78 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla beraber EuroCup'ta dördüncü maçta dördüncü mağlubiyetini alan takımımızda, Emir Preldzic sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Mücadeleye Alex Renfroe, Dwight Hardy, Scotty Hopson, Dajuan Summers, Rakeem Christmas beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, ilk sayılarını Scotty Hopson ile bulduğu çeyrekte 17-5 öne geçmeyi başardı. Dajuan Summers'ın 4/4 üçlük isabeti bulmasıyla hücumda adeta kusursuz oynayan Sarı Kırmızılılar, ilk çeyreği 25-13 öne kapattı. İkinci çeyrekte Dajuan Summers'tan bayrağı devralan Scotty Hopson ile üstünlüğünü devam ettiren Yenilmez Armada, savunmada düşüş yaşasa da soyunma odasına 43-32 önde gitti.

Üçüncü çeyreğe tam olarak istediği gibi başlayamayan Galatasaray Odeabank, hücumda düşen konsantrasyonuna rağmen Scotty Hopson, Göksenin Köksal ve Richard Hendrix'in sorumluluk almasıyla birlikte önde kalmayı başardı ve son çeyreğe 61-58 önde gitti. Son çeyrekte hücumda bireysel eksikliğin yanında bir de kötü bir performans gösteren takımımız ayrıca Cepukaitis, Talton ve Peiners'in etkili oyununa karşı koyamayınca parkeden 73-78 mağlup ayrıldı.

Maç istatistikleri:

Dwight Hardy: 4 sayı - 1 ribaund - 3 asist.
Scotty Hopson: 14 sayı - 8 ribaund - 1 asist.
Daujan Summers: 20 sayı - 4 ribaund - 2 asist.
Alex Renfroe: 9 sayı - 2 ribaund - 5 asist.
Rakeem Christmas: 2 ribaund.
Göksenin Köksal: 7 sayı - 2 ribaund - 1 asist.
Ege Arar: 1 ribaund.
Richard Hendrix: 12 sayı - 4 ribaund - 1 asist.
TJ Cline: 5 sayı - 5 ribaund - 1 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.