Fernando'ya özel görev!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'u 5-1 yenerek moral bulan Galatasaray, Beşiktaş derbisine yoğun bir tempo ile hazırlanıyor. 

beIN Sports'un haberine göre; Vodafone Park deplasmanındaki oyun planını belirlemeye çalışan Igor Tudor sakatlıklar sebebiyle ilk 11'de zorunlu değişikliğe gidecek. Hırvat teknik adam, Latovlevici ve Tolga Ciğerci 'nin yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacak olacağının kesinleşmesinin ardından sol bekte Martin Linnes'e forma vermeye karar verdi. Sol kanatta ise en güçlü aday Yasin Öztekin. 30 yaşındaki oyuncu Aytemiz Alanyaspor ve kupada Sivas Belediyespor maçlarında gösterdiği performans ve yükselen formu ile ön plana çıkıyor. 

Genç teknik adamın antrenmalarda özellikle pas isabeti konusunda oyuncularını uyardığı ve orta alanda kazanılan toplarda soğuk kanlı olunmasını istediği öğrenildi. Cezasını tamamlayan ve Beşiktaş derbisi ile tekrar formasına kavuşacak olan Fernando Reges ise Maicon ve Serdar'a oyun kurma konusunda destek olacak. 

Tudor'un dikkat edilmesini istediği bir başka konunun ise alan paylaşımı olduğu belirtiliyor, Hırvat çalıştırıcı özellikle geri dönüşlerde çok dikkatli olunması ve boş alan bırakılmaması konusunda oyuncularına uyarılarda bulunduğu ise gelen haberler arasında. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.