Galatasaray ilk imzayı attırmak üzere!

Sezon başında kadrosuna tek bir yerli isim dahi eklemeyen ve 10 yabancı oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'da devre arasında yerli operasyonu gerçekleştirilecek. Kış dönemi yapacağı takviyeleri için şimdiden kolları sıvayan ve hem yerli hem de yabancı isimlerle görüşme halinde olan Galatasaraylı yöneticilerin Kayserispor’un yıldızı Deniz Türüç’ün transferi konusunda önemli aşama kaydettiği öğrenildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Devre arasında kadroyu hem ilk 11 hem de alternatif isimler konusunda güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, yurt içi ve yurt dışında temaslarda bulunuyor. Süper Lig’de bu sezon Kayserispor formasıyla yıldızı parlayan Deniz Türüç de, Cim Bom’un radarındaki isimlerden biri. Galatasaray Yönetimi’nin, 25 yaşındaki oyuncunun bonservisi almak için önemli aşama kaydettiği öğrenildi. Ligde üst sıralar ve Avrupa kupalarına katılmak için mücadele eden Kayseri cephesi, belirlenen bonservis bedelinin ödenmesi halinde bu transfere izin vermeye sıcak bakıyor. ,

Takas istemiyorlar, ama...
Net rakam konusunda ise bir uzlaşma yok. Galatasaray, 2.5 milyon Euro’dan daha fazla bir ödeme yapmaya yanaşmıyor. Plana göre bu sezon kadroya giremeyen Donk, De Jong, Hakan Balta gibi isimler takasta önerilecek. Kayserispor yönetimi ise Galatasaray’da oynamayan futbolcuları almaya niyetli değil. Buna karşın Sarı- Kırmızılı idareciler, Deniz’in de büyük bir takıma gitme isteğinden yararlanıp bonservis rakamını biraz daha arttırarak, transferin gerçekleşeceği düşüncesinde.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.