Galatasaray'da gündem: Kwadwo Asamoah

Takımda sistem değişiyor, kadro değişiyor, ihtiyaçlar değişiyor, ama onun gündemdeki yeri değişmiyor. Asamoah, Cimbom’un sol bek adayları arasında tartışmasız 1 numara ve bu transferin mutlaka Ocak’ta bitirilmesi hedefleniyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Aslan’ın hocası Tudor, neredeyse her maç sistem değiştiriyor, kadroda oynamalar yapıyor, takımdaki oyuncu ihtiyacı sürekli değişiyor. Ancak değişmeyen tek şey, Asamoah’ın transfer listesindeki yeri… Sarı-Kırmızılılar devre arasında mutlaka bir sol bek takviyesi yapmak istiyor ve bu doğrultuda Asamoah için çok ciddi girişimler yapıldığı belirtiliyor.

28 yaşındaki Ganalı futbolcunun Juventus’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Galatasaray Yönetimi ise Tudor’un ısrarıyla işi Ocak ayında bitinmeyi bitirmeyi hedefliyor.

1.5-2 MİLYON EURO BÜTÇE
Kwadwo Asamoah için gözden çıkarılan bonservis bedeli 1.5-2 milyon Euro civarında. Juventus direnirse, Galatasaray’ın oyuncuyla şimdi anlaşıp, sezon sonunda bonservis ödemeden renklerine bağlama hakkı var. Ancak Sarı-Kırmızılılar, İtalyan kulübünü ikna ederek Asamoah’ı en kısa yoldan Florya’ya getirmek için bu hafta İtalya’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.