Gelen gideni aratmadı!

Sezon başında kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray, ligde geride kalan 11 haftada sadece 1 yenilgi alırken ilk haftadan itibaren zirvede bulunuyor. Sarı-kırmızılı yönetimin sezon başında yaptığı transferlerin sahadaki başarısı ise, tribünlere eski sevgililerini adeta unutturdu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Ujfalusi’nin yerinde Maicon, Eboue’den beri dolmayan sağ bekte Mariano ve orta sahada özlenen Felipe Melo’nun pozisyonunda ise Fernando, Aslan’ı zirveye taşıdı. Transfer dönemi nokta atışı yapan Galatasaray yönetimi, Maicon-Mariano-Fernando takviyesiyle savunmayı sağlama aldı ve taraftarın özlemini çektiği Ujfalusi-Eboue-Melo üçlüsünün hasretini dindirdi.

Ujfalusi-Maicon: Ujfalusi ayrıldıktan sonra Dany ve Chedjou görev yaptı ancak Maicon gelene kadar Çek savunmacının boşluğu dolmadı. Semih'i G.Saray'a kazandıran Ujfalusi gibi lider özelliği olan Maicon, Serdar Aziz'in yeniden doğmasını sağladı.

Eboue-Mariano: 3 senede sağ beke rekor bonservis (11.7 milyon Euro) harcaması yapıldı ancak Salih Dursun, Veysel Sarı, Tarık Çamdal, Martin Linnes ve Luis Cavanda kalıcı olamadı. Mumla aranan Eboue'yi unutturan isim ise Mariano oldu.

Felipe Melo-Fernando: Melo'dan sonra ön liberoya Bilal Kısa, Jem Karacan ve De Jong çare olmadı. Fernando geldi, dertler bitti ve Melo unutuldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.