Maça Doğru | Trabzonspor - Galatasaray Odeabank

Sezona istediği gibi başlayamayan ve bir an evvel toparlanmak isteyen Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin yedinci haftasında Trabzonspor'a konuk olacak. Rakeem Christmas'ın ardından TJ Cline ile yollarını ayıran takımımızın Bordo Mavililer karşısında tam kadro olması bekleniyor. 18 Kasım Cumartesi günü saat 15.15'de Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma beIN Sports 3'den naklen yayınlanacak.

Yenilmez Armada, son lig maçında Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 98-71 mağlup etmişti. Karşılaşmada Scotty Hopson 17 sayı - 4 ribaund - 2 asist ile en skorer oyuncu olurken, Göksenin Köksal karşılaşmayı 15 sayı - 4 ribaund - 1 asist ile tamamlamıştı. Sarı Kırmızılılar, 3 galibiyet - 3 mağlubiyet ile ligin 6. sırasında yer alıyor.

Rakibimizi Tanıyalım: Trabzonspor 
Trabzonspor geçen sezon ligi alt sıralarda bitirdikten sonra kadrosunda tamamen yenilemeye gitti. Koç Zare Markovski ile yoluna devam eden Karadeniz ekibi sezon başında Dwight Hardy ve Julian Wright gibi önemli isimlerle yollarını ayırırken kadrosunu Brady Heslip, Osiris Eldridge ve Chris Obekpa ile güçlendirmişti.

LİGE KÖTÜ BAŞLANGIÇ 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor oynadığı 6 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. İlk galibiyetini ligin yeni ekiplerden İstanbul BBSK karşısında alan Bordo Mavililer, son lig maçında ise deplasmanda Gaziantep Basketbol'u 84-95 mağlup ederek ikinci galibiyetlerini almıştı. Karşılaşmada Caleb Green 22 sayı - 4 ribaund - 2 asist ile maçın en skoreri olurken, Osiris Eldridge karşılaşmayı 16 sayı - 6 ribaund - 3 asist ile tamamladı. Oynadığı son 3 lig karşılaşmasının sonuçları şu şekilde:
  • Banvit 75-72 Trabzonspor
  • Trabzonspor 89-96 Anadolu Efes
  • Gaziantep Basketbol 84-95 Trabzonspor
TEHLİKELİ İKİLİ: HESLIP & GREEN
Oynanan altı lig maçında takımın en iyi oyuncuları şu ana kadar maç başına 18 sayı - 1,16 ribaund - 3 asist ortalaması ile oynayan Brady Heslip ve maç başına 17,6 sayı - 6,66 ribaund - 2 asist ortalaması yakalayan Caleb Green oldu.

SON KARŞILAŞMALAR
Karşılaştıkları son 10 karşılaşmada galibiyet üstünlüğü Galatasaray Odeabank'da bulunuyor. 10 karşılaşmanın 8'ini Galatasaray Odeabank kazanırken, 2 maç Trabzonspor'un galibiyeti ile sonuçlandı. Son 5 karşılaşmanın sonuçları şu şekilde:
  • Trabzonspor 73-80 Galatasaray Odeabank
  • Galatasaray Odeabank 90-84 Trabzonspor
  • Galatasaray Odeabank 85-66 Trabzonspor
  • Trabzonspor 58-80 Galatasaray Odeabank
  • Galatasaray Odeabank 80-93 Trabzonspor
Daha önce formamızı giymiş Caleb Green'i kadrosunda bulunduran Trabzonspor'un güncel kadrosu şu şekilde: Alper Saruhan, Brady Heslip, Burak Eşlik, Caleb Green, Chris Obekpa, Deniz Kılıçlı, Gökhan Şirin, Kaan Konak, Osiris Eldridge, Ozan Odabaşı, Paul Harris, Sarunas Vasiliauskas, Steve Browning, Tomislav Zubcic.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.