Mariano: En büyük silahımız taraftarımız

Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da ilk golün sahibi olan Mariano, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. En büyük silahın taraftar olduğunu belirten Mariano, çok mutlu olduğunu da belirtti. Mariano'nun açıklamaları şu şekilde..

KENDİ SAHAMIZDA EN BÜYÜK SİLAHIMIZ TARAFTARIMIZ
Çok mutluyum. İlk golümü attım. Bugün çok iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Güzel oynadık, net bir skor aldık. Gol sevincim doğal olarak gelişti. Yüzüğümü öpüp bu golü eşime ve kızıma armağan ettim. Tribünde kayınvalidem de vardı, o da golü gördü.

Kendi sahamızda en büyük silahımız taraftarımız. Onların da desteğiyle önde baskı ve pres. Bu baskıyı yaparken gol attığınız zaman galibiyet rahatça gelebiliyor. Önemli olan golden sonra da baskıyı sürdürmek. Biz de bunu devam ettirdik ve galibiyet geldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.