Merih Demiral'dan transfer açıklaması

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen şu an Sporting Lizbon’da görev alan Merih Demiral, gündeme gelen transfer iddialarını cevapladı. Ajansspor'da yer alan habere göre; Son günlerde ismi sık sık Galatasaray’la anılan Merih’e İngiliz devi Manchester United'ın da talip olduğu öğrenildi.

Merih Demiral, Türkiye - Belçika U21 karşılaşmasının ardından Ajansspor editörü Salim Manav'a özel açıklamalarda bulundu. Geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulunan Merih, "Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Transfer haberleri benim de kulağıma geliyor. Fakat bana ulaşan resmi teklif yok. Futbol hayatıma yoğunlaştım. Portekiz'de çok mutluyum. Benim için her şey çok güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fenerbahçe'de dönemin teknik direktörü Vitor Pereira döneminde A takım ile idmanlara çıkan genç oyuncu kendisine profesyonel sözleşme teklif edilmesine rağmen 18 yaşında Portekiz ekibi Alcanense'ye bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Portekiz kulübü Alcanense'de 6 ay geçiren Merih kısa sürede Portekiz devlerinin dikkatini çekti. Porto ve Benfica da kendisine talip oldu ancak genç oyuncu tercihini Cristiano Ronaldo, Nani ve Quaresma gibi oyuncuları yetiştiren Sporting Lizbon'dan yana kulladı. U19 takımında çok kısa süre oynayan 1.92 boyundaki stoper daha sonra sırasıyla Sporting Lizbon 2 ve A takıma yükseldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.