Ocak'ta operasyon var!

Galatasaray, şu anda kadrosunda bulunan 4 oyuncuyla devre arasında yollarını ayırma hesapları yapıyor. Başkan Dursun Özbek, kadro dışı 4 futbolcuyu teknik direktör Igor Tudor'a soracak, bir kez daha "Şans vermeyi düşünmüyorum" yanıtını alırsa, harekete geçecek.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Sarı kırmızılılar, kadro dışı bırakılan Hakan Balta, Nigel de Jong, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili ile sezon sonunu beklemeden yollarını ayırmayı planlıyor. Söz konusu oyuncularla görüşülecek ve 2.2 milyon euro yerine daha düşük bir rakam karşılığı sözleşmeleri feshedilecek Ara transferde izlenecek politika ve transfer hedefleri için Tudor ile bir araya gelecek olan Başkan Dursun Özbek'in 4 futbolcunun durumunu da masaya yatırması bekleniyor.

KARAR IGOR TUDOR'UN
Başkan Özbek ve yönetimin, kadro dışı bırakılan ve U21 takımı ile antrenmanlara çıkan 4 futbolcu ile Ocak ayında uzlaşarak sözleşmelerini feshetmek istediği öğrenildi. De Jong, Hakan Balta, Endoğan Adili ve Umut Gündoğan'a anlaşmalı olarak sözleşmelerini feshetmek adına çağrıda bulunulacak ve Sportif direktör Cenk Ergün, bu 4 oyuncunun menajerleri ile görüşecek.

RIZALARIYLA VEDA
Bu görüşmede amaç, bu dört isim ile fesih bedeli konusunda anlaşarak yolları ayırmak olacak. Sarı-kırmızılılar, sezon sonuna kadar yarım sezonluk hak edişleri toplam 2.2 milyon euroyu buluyor. Galatasaray, 4 futbolcuyla orta noktada buluşmak ve daha düşük bir rakama sözleşmelerini feshetmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.