Tarık Çamdal'a tepki..

Ziraat Türkiye Kupası'nın beşinci tur maçında bugün Sivas Belediyespor'u evinde ağırlayan Galatasaray'da tribünlerde dikkat çeken bir olay yaşandı. Transfer edildiği bonservis bedeli ve aldığı ücret kapsamında ortaya koyduğu performansla eleştirilerin odak noktası olan Tarık Çamdal gösterdiği performans ve yaptığı pas hataları nedeniyle maçın tamamında tribünün tepkisine sebep oldu.

1991 doğumlu savunma oyuncusu mücadeleye ilk 11'de başlarken sağ bek pozisyonunda görev yaptı. Sivas Belediyespor karşısında ilk yarıda gösterdiği etkisiz performansın ardından zaman zaman tepki gören Tarık Çamdal mücadelenin ikinci yarısında takımının hücuma çıktığı sırada yaptığı top kaybının kontratağa dönüşmesinin ardından her topla buluşmasında ıslıklandı. 26 yaşındaki oyuncu için tribünde bir grup taraftar destek tezahüratı yapsa da, yaklaşık 10bin kişinin bulunduğu Ali Sami Yen Arena'da tribünlerin büyük kısmı Tarık Çamdal'a maçın son dakikalarına kadar tepki gösterdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.