Terim'den Dursun Özbek'e "seviyeli teklif" cevabı!

Sarı-kırmızılıların Başakşehir karşısında aldığı tarihî hezimet Başkan Dursun Özbek'i çok kızdırdı. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray Başkanı Özbek'in, yönetimin çoğunluğunun "Takımın başına Terim'i getirelim" teklifi sonrası Fatih Terim'le bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. 

'LİDER TAKIMIN HOCASI GÖNDERİLİR Mİ?'
Dursun Özbek, ilk etapta Igor Tudor'u göndermeye niyetlendi ancak sonrasında "Lider takımın hocası gönderilir mi?" tepkilerini düşünerek Beşiktaş derbisinin sonucunu bekleme kararı aldı.

DURSUN ÖZBEK FATİH TERİM'DE KARARLI
Başkan dahil yöneticilerin bir kısmı Fatih Terim'in tek çare olduğunu düşünüyor ancak tecrübeli teknik adamın ismine muhalefet edenler de var.

Fakat Başkan Özbek an itibarıyla Terim'i takımın başına geçirmeye kararlı ve kurmaylarına da bu doğrultuda bütün şartları seferber edeceğini bildirdi.

FATİH TERİM: GÖREVE HAZIRIM
Fatih Terim bu görüşmede Başkan Özbek'e "Galatasaray benim kulübüm. Galatasaray'a hayır diyemem. Her zaman göreve hazırım. Ama bana seviyeli bir teklifle gelmeniz gerekiyor" diyerek olumlu mesaj verdi.

'SEVİYELİ TEKLİF' NE DEMEK?
Terim, "Seviyeli teklif" sözünü de açarak, şu anda da takımın başında hoca varken yapılacak herhangi bir teklifi ciddiye almasının mümkün olmayacağını belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.