Tudor Kartal'ı çözdü!

Igor Tudor, Beşiktaş'ı çözebilmek için takımdan önce kampa girdi. Pazartesi ve Salı günü Beşiktaş'ın şifrelerini tek tek çözdü.

BipSpor'un haberine göre; Igor Tudor ve kurmaylarının görevde kalabilmesi için tek çareleri Beşiktaş'ı yenmek. Bu nedenle de Hırvat hoca takımdan önce kampa girdi.

KARTAL'I YENMENİN ANAHTARI NE?
Kartal'ın kalbi kanatlarda atıyor. Tudor'a göre Beşiktaş'ın kalbi sağ ve sol kanatta atıyor. Ryan Babel ve Ricardo Quaresma'yı durdurmaları halinde Beşiktaş'ı yenmeleri de mümkün. Sol bekte Martin Linnes, sağdaysa Mariao'nun yanı sıra önlerinde Yasin ve Garry ile Tudor Kartal'ın iki silahını adım atamaz hale getirmeyi planlıyor.

%51 YASİN ÖZTEKİN
Derbiye daha günler var ancak Hırvat hocanın aklından geçen ilk 11 şöyle: Iasmin Latovlevici yerine Martin Linnes'i kullanacak olan Tudor, cezası biten Fernando'ya da yeniden forma verecek. Younes Belhanda, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues ve Bafetimbi Gomis'in yerleri garanti ancak akıldaki tek soru Yasin mi Feghouli mi? İşte orda da  %51'lik oran Yasin Öztekin'de.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.