Younes Belhanda: Bizi sahada gezdirdiler..

Galatasaray'ın sezon başında Dynamo Kiev'den transfer ettiği Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda, Fas Milli Takımı hocası Herve Renard ile beIN Sport Fransa'da yayınlanan bir programa konuk oldu.. 

Başakşehir maçında her zamankinden farklı bir sistemle oynadıklarını söyleyen Belhanda, "Başakşehir'e karşı 5-1 kaybettik evet. Adebayor bizi öldürdü. Fakat maça iyi hazırlanmadık, her zaman oynadığımız gibi oynamadık, farklı bir oyun anlayışıyla çıktık sahaya ve sonuç ortada. Birbirimize bu bir kazaydı ve maçı unutalım dedik. Bizi sahada gezdirdiler" dedi..

Yıllar geçtikçe değişen oyun stilini ve Renard'ın buna etkisini "Yaşımın biraz ilerlemesinden dolayı, eski meziyetlerim aynı seviyede değil. Herve Renard ile olan görüşmemizde kendisi beni 10 numara olarak değilde 8 numara olarak kullanmak istediğini söyledi, sonrasında ise takımın en çok top kazanan isimlerinden biri oldum" sözleriyle anlatan Belhanda, Türkiye'deki taraftarlar için ise "Daha önce 6 ay boyunca Almanya'da oynamış olmama rağmen Türkiye'de gördüğüm ateşli tribünleri daha önce başka hiçbir yerde görmedim" dedi..

**Açıklamalar ve fotoğraf Ligue 1 Türkçe twitter hesabından alınmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.