Ayhan Akman'dan Muslera'ya küfür!

Galatasaray, Süper Lig'in 15.haftasında sahasında Akhisar'ı 4-2 mağlup ederken, Fernando Muslera yediği gollerdeki hatalarla dikkat çekti. 2 golde de hatası olan Muslera'ya kulübeden de tepki olduğu iddialar arasında.

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da yardımcı antrenör olarak görev alan Ayhan Akman'ın, dün gece yenilen ilk golden sonra kaleci Muslera'ya küfür ettiği öne sürüldü.

Federasyonun video görüntülerinden de ceza verilebileceğini açıklamasının ardından, futbolcuların sahada sarfettiği her kelime dikkatle incelenir oldu.

Dünkü karşılaşmada radara takılan isim ise, Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Ayhan Akman'dı. Akman'ın, sarı-kırmızılıların yediği ilk golden sonra kaleci Muslera'ya küfür ederek tepki gösterdiği öne sürüldü.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.