Bafetimbi Gomis: İlk yarıyı lider olarak bitirebiliriz

Galatasaray’ın Senegal asıllı Fransız forveti Bafetimbi Gomis, ‘Engelleri Aşıyoruz’ gecesinde Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na destek veren isimler arasında yer alırken gecede Engelsiz Aslanlar ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bafetimbi Gomis, gece sonunda Galatasaray Televizyonu’ndan Deniz Gülen’in sorularını yanıtlarken “Galatasaray olarak birlik ve beraberlik değerleri her zaman öne çıkmıştır. Ben de burada bu değerleri savunduğum için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

 “GALATASARAY’I TERCİH ETMEKLE DOĞRU YAPMIŞIM”
“Geçen hafta zor günler geçirdik ama şimdi bütün aile bir aradayız. Tüm camianın baloda bir araya gelmesi bir aile olduğumuzun bir göstergesi. Zor zamanda bile bir aradayız. Galatasaray'ı tercih etmekle doğru yapmışım. Galatasaray'ın savunduğu değerler tam bana göre.”

“İLK YARIYI LİDER OLARAK BİTİREBİLİRİZ”
“Galatasaray büyük bir takım. Çok büyük bir taraftar kitlemiz var. Türkiye'de en etkin ve çoğunluktaki takım da Galatasaray. Evet, kötü sonuçlar üzerimizde baskı yaratıyor ama önümüzde 3 maç var. Bu 3 maçı düşünüp ona göre hareket etmeliyiz. İlk yarıyı lider olarak bitirebiliriz. Bu maçlara konsantre olmamız lazım. Sezon başından bu yana özellikle evimizde iyi sonuçlar aldık. İyi gidişatın sürmemesi için bir sebep yok, takım olarak bunu başarabileceğimizden şüphem yok.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.