BSL | Alex Renfroe oynadı, Galatasaray kazandı!

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin onuncu haftasında evinde Muratbey Uşak Sportif ile karşılaştı. Galatasaray Odeabank ilk çeyreğinde çok iyi hücum performansı gösterdiği maçı 87-81 kazanmayı başardı. Bu sonuçla beraber temsilcimiz ligdeki 5. galibiyetini aldı.

Mücadeleye Alex Renfroe - Dwight Hardy - Scotty Hopson - DaJuan Summers - Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, ilk sayılarını Scotty Hopson ile buldu. Hızlı hücumlarla birlikte hücumda rakibine üstünlük kurmayı başaran takımımız, Ege Arar, Scotty Hopson ve Dwight Hardy'den aldığı katkı ile ilk çeyreği 31-21 önde kapattı. İkinci çeyrekte benchten gelen oyuncularından beklediği katkı alamayınca hücumda ritmi düşen Yenilmez Armada, bir de rakibinin pota altındaki etkili oyununa karşı koyamayınca aradaki farkın erimesine engel olamadı ve soyunma odasına 49-47 önde gitti.

Soyunma odasından döndüğünde de hücumdaki ritmini tam olarak bulamayan Sarı Kırmızılılar, başlarında geri düştüğü üçüncü çeyrekte Alex Renfroe ile bulduğu üçlüklerle tekrar öne geçmeyi başardı ve son çeyreğe 67-64 önde gitti. Son çeyrekte de hücumda sorun yaşamayan takımımız Alex Renfroe ve Ege Arar'ın double double yaptığı maçta parkeden 87-81 galip ayrıldı.


Maç istatistikleri: 
Dwight Hardy: 11 sayı - 1 top çalma.
Scotty Hopson: 10 sayı - 4 ribaund - 2 asist.
Daujan Summers: 7 sayı - 2 ribaund - 2 asist.
Alex Renfroe: 19 sayı - 5 ribaund - 10 asist.
Jordan Taylor: 2 sayı - 1 ribaund - 2 asist.
Göksenin Köksal: 10 sayı - 2 asist.
Ege Arar: 13 sayı - 10 ribaund - 2 asist.
Richard Hendrix: 6 ribaund - 2 asist.
Mehmet Yağmur: 8 sayı - 2 ribaund - 3 asist.
Emir Preldzic: 7 sayı - 1 ribaund.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.