BSL | Bir kez daha son topta kaybettik!

Galatasaray Odeabank, Basketbol Süper Ligi'nin on ikinci haftasında evinde Sakarya BŞB Basketbol ile karşılaştı. Maçın büyük bölümünü önde götüren Sarı Kırmızılılar, son 1 dakikasına 75-75 eşitlikle girdiği maçın son hücumunda yediği sayıyla beraber parkeden 75-77 mağlup ayrıldı.

Mücadeleye Alex Renfroe - Dwight Hardy - Scotty Hopson - DaJuan Summers - Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, maçta ilk sayılarını Dwight Hardy ile buldu. Moustapha Fall ile çember savunmasını iyi yapan Sakarya BŞB Basketbol'u ikili oyunlarla maçtan düşüren Yenilmez Armada, Lazaric Jones'ın attığı 12 sayıya rağmen ilk çeyreği 25-22 önde bitirdi. İkinci çeyrekte Fall'ı savunmayı başaran Sarı Kırmızılılar, rakibinin yaptığı top kayıplarından bulduğu sayılarla birlikte farkı 12 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Ardından çeyreğin son iki dakikasında ritmi düşen temsilcimiz buna rağmen soyunma odasına 47-38 önde gitti.

Soyunma odasından döndüğünde alan savunması yapan rakibine hücum yapmakta zorlanan Sarı Kırmızılılar, savunmada da konsantrasyonunu kaybederek maçta momentumu rakibine kaptırdı. Farkın bir ara 3'e kadar indiği üçüncü çeyrekte Scotty Hopson'ın bireysel oyunuyla sayı bulmayı başaran Galatasaray Odeabank, bu sayede son çeyreğe 64-56 önde girdi. Son çeyreğin de büyük bölümünde önde olan Yenilmez Armada, maçın son iki dakikasında hücumda yaptığı yanlış tercihlerle rakibinin kendisini skorda yakalamasına neden oldu. Maçın son 1 dakikasına 75-75 beraberlikle giren temsilcimiz son hücumda yediği sayıyla birlikte parkeden 75-77 mağlup ayrıldı.

Oyuncu istatistikleri:

Dwight Hardy: 6 sayı - 1 ribaund - 2 asist.
Scotty Hopson: 15 sayı - 1 ribaund - 3 asist.
Daujan Summers: 3 sayı - 1 asist.
Alex Renfroe: 5 sayı - 1 ribaund - 4 asist.
Jordan Taylor: 2 sayı - 5 ribaund - 5 asist.
Göksenin Köksal: 5 sayı - 1 ribaund.
Ege Arar: 14 sayı - 5 ribaund.
Richard Hendrix: 5 sayı - 6 ribaund.
Mehmet Yağmur: 6 sayı - 2 ribaund - 1 asist.
Emir Preldzic: 14 sayı - 3 ribaund - 5 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.