Cengiz Ünder seferi..

Sezon başında Başakşehir'den, Roma'ya rekor transfer ücretiyle transfer olan ancak Roma'da düzenli forma şansı bulamayan Cengiz Ünder için Roma seferi yapılacak. Yönetim genç yıldızı, sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Ligi ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, ara transfer için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı ekipte ilk hedef, Başakşehir'den Roma'ya transfer olan ancak forma şansı bulamayan Cengiz Ünder... Teknik direktör Fatih Terim'in yönetimle yaptığı ilk görüşmede, 20 yaşındaki başarılı oyuncunun ismini verirken İtalyan kulübü ile bir an önce temas kurulmasını istediği ifade edildi. Tecrübeli hocanın, kanatlarda ve orta sahada forma giyebilmesi nedeniyle Cengiz Ünder'i kadrosunda görmeyi çok istediği aktarıldı. Başakşehir'deki başarılı futbolunun ardından Roma'ya transfer olan genç yıldız, sıkı bir Galatasaray taraftarı olarak biliniyor.

SICAK BAKIYOR
Cengiz Ünder'i keşfeden antrenör Ersoy Or, "Cengiz Ünder çok iyi bir Galatasaraylıdır. Galatasaray'da oynamasını çok isterim" açıklaması yapmıştı. Sarıkırmızılı yönetimin, önümüzdeki hafta İtalya'nın yolunu tutacağı belirtilirken forma şansı bulamaması nedeniyle başarılı futbolcunun da Galatasaray'a sıcak baktığı belirtiliyor.

FLORYA'NIN KAPISINDAN DÖNDÜ
Cengiz Ünder ile Galatasaray'ın yollarının kesişmesi ilk değil... Ünder yeni sivrildiği dönemde babasıyla birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek seçmelere katılmıştı. Yıldız oyuncuyu keşfeden Ersoy Or, o günleri şu sözlerle anlatıyor: Cengiz'i Florya'da idmana çıkarttılar ve hocaları beğendi. Hemen takıma kazandırmak istediler. Ama yaşının küçüklüğü ve yabancı bir şehir ile yabancı insanlara alışamadı ve geri döndü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.