Dursun Özbek: Antrenör değişikliği söz konusu değildir

Galatasaray yönetimi Türk Telekom Stadyumu'nda bir toplantı düzenledi. Merakla beklenen toplantının ardından Dursun Özbek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tudor ile yola devam edileceğini açıklayan Dursun Özbek, Fatih Terim ile görüşmediklerini de belirtti. 

ANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR
Salı günleri rutin toplantımız. Hem Sportif AŞ'nin hem de derneğin yönetim kurulu toplanıyor. Bu akşam tekerlekli sandalye takımımızın gecesi var. Oraya gideceğiz. Rutin konuları konuştuk. Kulübümüzün son maçlarda gösterdiği performans hem taraftarımızı hem de yönetimi kurulunu çok üzdü. Bu bağlamda da yönetim kurulumuzun yapması gereken hatalarımızı tespit etmek, bu hataların tekrarlanmaması ve gereğinin yapılmasını konuştuk. Teknik kadronun hatası varsa, dikkati çekilmek suretiyle uyarılar yapılacak ve aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Antrenör değişikliği söz konusu değildir. Mühim olan yapılan hatalardan ders almak. Ligin başındaki performansımızı yakalamak üzere hareket ediyoruz.

EZELİ RAKİPLERİMİZDEN 3 PUAN ÖNDEYİZ
Şu anda puan farkı kapandı demek çok doğru olmaz. Ezeli rakiplerimizden 3 puan öndeyiz. Hala şampiyonluğun en kuvvetli adayı Galatasaray. Lig uzun bir maraton. Zaman zaman performansı etkileyen taktik hatalar ve performans düşüklüğü olabilir. Bu her takımın da başına gelebilir. Ama bunun çaresi sil baştan antrenör değişikliği olduğunu düşünmüyoruz. Yani ben şahsen değil, bütün yönetim kurulu olarak böyle düşünüyoruz. Burada yaptığımız hatalardan ders çıkartmak nn önemli arzumuz.

TUDOR'UN LİG BAŞINDA GÖSTERDİĞİ PERFORMANS ÇOK İYİYDİ
Sayın Tudor’un lig başında gösterdiği performans çok iyiydi. Şu anda araştığımız konu yapılan teknik hatalar neyse bunların bir daha yapılmamasını sağlamak. Taraftarın özlediği ve sezon başında izlediği Galatasaray’ı yeniden görmek istiyoruz. Hem yönetim kurulumuz hem de takımın, teknik kadronun şampiyonluk için inancı tam. Bazen hatalar yapılabilir, önemli olan bu hatalardan ders çıkartmaktır. Bu konuyla ilgili de teknik heyetle görüşmeler yapıyoruz. Burada iyi olan bir şey yani benim beğendim bir şey de, yaptığımız görüşmelerde takımın şampiyonluğa inancı tam. Dolayısıyla biz bu performansı yukarı çekmek için gerekli müdahaleleri yapıyoruz. Galatasaray sezonu şampiyon tamamlayacak. 

ŞAMPİYONLUĞA İNANAN BİR TAKIMIMIZ VAR
Devre arasında bir hoca değişikliği söz konusu değil. Gündemimizde hiç böyle bir şey yok. Bizim bir takımımız, bir antrenörümüz var. Biz 8-9 hafta çok iyi olan performansımızı bugüne getirmek istiyoruz. Evet yanlışlarımız, hatalarımız var ama bundan ders çıkaracağız. Şampiyonluğa inanan bir takımımız, şampiyonluğa inanan bir taraftarımız var. Ben buradan taraftarımıza da bir mesaj yollamak istiyorum aynı inancı taşıyalım, aynı desteği gösterelim ve sezon sonunda hep beraber Galatasaray'ı şampiyon yapalım. 

FATİH TERİM İLE GÖRÜŞMEDİK
Sayın Terim yalanladı. Fatih Terim ile görüşmedik, böyle bir görüşme yok. Böyle bir arayış içinde de değiliz. Hem teknik kadroya hem de takımımıza olan inancımız tam. İfade ettim evet bazı maçlarda hatalar yapılmış olabilir ama hem teknik kadronun hem de yönetimin yapması gereken bu hatalardan ders almak.

GEREKEN UYARILAR YAPILIYOR
Evet bizi üzen, taraftarımızı üzen sonuçlar oldu ama herkesin de şunu görmesi gerekir ki çok iyi bir performans gösterdiğimiz dönem de oldu. Burada en önemlisi üzüldüğümüz maçlardan ders çıkarmak. Bütün Galatasaray camiası olarak bu dersi çıkartıyoruz ve gereken uyarılar da yapılıyor. Hiçbir Galatasaraylının bu konuda tereddütünün olmaması gerekir. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.