Dursun Özbek: Arda Turan ile bir görüşmemiz yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi teknik ekip ve futbolcularla öğle yemeğinde buluştu. Dursun Özbek, yemek sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Arda Turan ile bir görüşmenin olmadığını belirten Dursun Özbek'in, açıklamaları şu şekilde.. 

TAKIMA MOTİVASYON AÇISINDAN BÜYÜK KATKI VERİYOR
Oyuncularımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. Bugün de yine çok keyifli bir ortamda bir araya geldik. Takımla beraber çok keyifli bir öğlen yemeği yedik. Bu tip birleşmeler, bu tip beraberlikler takıma motivasyon açısından büyük katkı veriyor 

ARDA TURAN İLE BİR GÖRÜŞMEMİZ YOK
Teknik heyet ve futbol direktörümüzle önümüzdeki dönemi değerlendirmek için görüşüyoruz. Spesifik olarak Arda Turan ile bir görüşmemiz yok. Arda Turan bizim evladımız. Yazılıyor, çiziliyor ama ben hayret ediyorum. Herhangi bir görüşme olmadı. Bize gelen rapor çerçevesinde ocak ayındaki transfer döneminde eksiklerimizi tamamlamak için çalışmalara başladık. Fazla geç kalmadan Ocak ayında gerekli transferleri yapacağız.

ASAMOAH VE FİLİPE LUİS AÇIKLAMASI
Başkan Dursun Özbek, Asamoah ve Filipe Luis’in transfer listesinde olduğunu belirtti, yerli takviyesi de yapabileceklerini söyledi.

GALATASARAY TARAFTARINA MESAJ
Galatasaray taraftarına da mesaj veren Özbek, “Taraftarlardan bizi desteklemelerini istiyorum. Taraftarla büyüğüz. Taraftarımız bizi desteklediği sürece şampiyonluğun en büyük adayıyız.” ifadelerini kullandı.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK
Dursun Özbek, Beşiktaş başkanı Fikret Orman’ın, “İnşallah Beşiktaş’ın başarısıyla ilerleyen yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray da bu noktalara gelir” açıklamasına, “Galatasaray’ın seviyesi belli, herkes rütbesini bilecek” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.