Dursun Özbek teknik direktör için tarih verdi!

Galatasaray’da kongre süreci başladı. Başkan Dursun Özbek’in aldığı erken seçim kararının ardından, Sarı-Kırmızılı camiada çok sayıda cephe açılırken, startı verilen yarış, şimdiden kızıştı. Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen Onur Ödülleri programı için dün memleketine giden Özbek, burada yaptığı açıklamada hem seçim süreci hem de merak edilen diğer konular hakkında konuştu.

YENİ HOCA İÇİN TARİH VERDİ
Taraftarların, “Devre arasında ne olacak” şeklinde bir kaygısı olduğunu belirten Özbek, “Hiç endişe etmeyin. Galatasaray’ı en iyi şekilde temsil edecek bir teknik direktör çalışması içerisindeyiz. Devre arasına varmadan inşallah kendisini Galatasaray’a getireceğiz” dedi. Başkan, teknik direktör arayışlarında Fatih Terim isminin konuşulduğunun hatırlatılması üzerine, “Bugünün gündemi onur ödülleri. Antrenör gündemimiz önümüzdeki günlerde belli olacak” dedi.

SEÇİM ÇALIŞMALARI DAHA SONRA
Kongre süreciyle ilgili de bilgi veren Özbek, “Seçim çalışması içerisinde değiliz. Galatasaray’ın hafta sonu maçı var. Şu anda da bir teknik direktör sorunu var. Şu andaki işimiz Galatasaray’a hizmet. Seçim çalışmaları daha sonra” ifadelerini kullandı.

ETKİLENMİŞ OYUNCU GÖRMEDİM
Dursun Özbek, Tudor’un ayrılışı sonrası Florya’daki son durumla ilgili, “Oyuncuların hepsi profesyonel. Profesyonel hayatta bu gel gitler her zaman vardır. Çok deneyimli bir takımımız var. Moralleri iyi, etkilenmiş oyuncu görmedim” yorumunu yaptı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.