Dursun Özbek'in teknik direktör adayları belli oldu..

Galatasaray'da Hırvat teknik adam Igor Tudor'un ayrılığıyla doğan teknik direktörlük boşluğu taraftarlar ve camiada huzursuzluk yaratırken başkan Dursun Özbek, teknik direktör adayını belirledi.

Gamaspor'un haberine göre; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, teknik direktörlük koltuğuna getirmek istediği ilk isim Fatih Terim. Özbek’in pazartesi günü deneyimli hocayla görüşme gerçekleştirerek ikna etmeye çalışması bekleniyor. Terim’in, şartlarını kabul etmemesi halinde Özbek, diğer isimlerle masaya oturacak.

DİĞER ADAYLAR
Dursun Özbek, ilk adayı olan Fatih Terim’in kabul etmemesi halinde Slaven Bilic, Ronald Koeman, Thomas Tuchel, Laurent Blanc gibi isimlerle görüşme gerçekleştirecek. 

Slaven Bilic ve Ronald Koeman’ın, bu sezon yönettikleri Premier Lig takımlarındaki görevlerine son verildi. Beşiktaş’tan hatırlanacak olan Hırvat teknik adam Slaven Bilic, West Ham ile bu sezon 11 maçta 2 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak takımdan gönderildi.

ARSENAL YAKTI
Everton’ın Hollandalı çalıştırıcısı Ronald Koeman’la ise sahasında aldığı 5-2’lik Arsenal mağlubiyetinin ardından yollar ayrıldı. Bu sezon 9 hafta Koeman yönetiminde maça çıkan Everton, bu karşılaşmalardan 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlikle ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.