Erman Kunter: Gruptan çıkma adına ümitliyiz.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Erman Kunter, Buducnost Voli karşısında alınan galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Gruptan çıkma adına ümitli olduklarını söyleyen koç Kunter'in açıklamaları şu şekilde:

Önemli maçtı. İlk maçı deplasmanda 9 sayıyla kaybetmiştik, şimdi sayı farkını da elimize aldık. Gruptan çıkma adına ümitliyiz. İki maçımızı da kazanırsak kesin çıkıyoruz. İyi bir galibiyetti. Fena oynamadık. Özellikle periyot periyot top çok iyi dolaştı. Rahat pozisyonlar bulduk. İyi müdafaa yaptık ki rakibimiz de iyi bir takım. Önümüzde iki maç var. Devam ediyoruz.

Genel olarak takımın üzerinde bir baskı vardı. Serkan Aydın da ilk kez bir Avrupa kupası maçına çıktı. Gençler oynadıkça hepimiz seviniyoruz, hepimiz gurur duyuyoruz. Serkan çok genç bir oyuncu, o yüzden çok çalışacak. Çalıştıkça süre de bulacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.