EuroCup | Etkili hücum performansı maçı kazandırdı!

Galatasaray Odeabank, EuroCup B grubu'nun yedinci haftasında evinde Reggio Emilia'yı ağırladı. Yenilmez Armada, savunmada sıkıntı yaşasa da etkili hücum performansıyla rakibini 82-72 mağlup etti. Bu sonuçla beraber EuroCup'taki ikinci galibiyetini alan temsilcimiz, B grubunda hala son sırada yer alıyor. 

Mücadeleye Alex Renfroe - Dwight Hardy - Scotty Hopson - DaJuan Summers - Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, ilk sayılarını Ege Arar ile bulduğu ilk çeyreği Dwight Hardy'nin hücumdaki etkili performansıyla 20-16 önde kapattı. İkinci 10 dakikaya savunmada da hücumda da  kötü başlayan Sarı Kırmızılılar, ilk 5 dakikasında sayı bulamadığı çeyrekte sadece 12 sayı atmasına rağmen soyunma odasına 32-29 önde gitti.

Soyunma odasından döndüğünde savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan Yenilmez Armada, üçüncü çeyrekte 26 sayı yemesine rağmen Dwight Hardy ve Richard Hendrix'in etkili oyunuyla hücumda rakibini yakaladı ve son çeyreğe 58-55 önde gitti. Son çeyrekte de hücumdaki performansı sayesinde maça ağırlığını koymaya devam eden ekibimiz parkeden 82-72 galip ayrıldı.

Maç istatistikleri: 

Dwight Hardy: 20 sayı - 2 ribaund - 4 asist.
Scotty Hopson: 17 sayı - 2 ribaund - 2 asist.
Daujan Summers: 2 ribaund - 1 asist.
Alex Renfroe: 10 sayı - 8 ribaund - 10 asist.
Jordan Taylor: 2 sayı.
Göksenin Köksal: -
Ege Arar: 6 sayı - 2 ribaund.
Richard Hendrix: 18 sayı - 9 ribaund - 4 asist.
Mehmet Yağmur: -
Emir Preldzic: 9 sayı - 8 ribaund - 3 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.