EuroCup | Takım oyunu galibiyeti getirdi!

Galatasaray Odeabank, EuroCup B grubu'nun sekizinci haftasında evinde Buducnost Voli'yi ağırladı. Yenilmez Armada, hücumda olduğu kadar savunmada da başarılı olduğu maçta rakibini 82-61 mağlup etti. Bu sonuçla beraber EuroCup'taki üçüncü galibiyetini alan temsilcimiz, gruptan çıkma adına çok büyük bir adım attı.

Mücadeleye Alex Renfroe - Dwight Hardy - Scotty Hopson - Emir Preldzic - Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, maçta ilk sayılarını Ege Arar ile buldu. Hücumda topu çok iyi paylaşarak üst üste sayılar bulmayı başaran takımımız, Emir Preldzic, Alex Renfroe ve Dwight Hardy'nin öne çıktığı ilk çeyreği 22-14 önde bitirdi. İkinci çeyrekte benchten gelen oyuncularından beklediği katkı alamayınca hücumda ritmi düşen Yenilmez Armada, bu sefer de savunmadaki agresifliğiyle rakibine karşı üstünlüğü sağladı ve Jordan Taylor'ın öne çıktığı çeyrekle birlikte soyunma adına 41-34 öne gitti.

Soyunma odasından döndüğünde tekrardan parkeye Alex Renfroe, Dwight Hardy, Emir Preldzic üçlüsünü süren Sarı Kırmızılılar, bu üçlünün hücumdaki yönlendiriciliğiyle birlikte hücumdaki kusursuz performansını yeniden sergiledi. Savunmada da yaptığı iyi işlerin sayesinde sadece 11 sayı yediği çeyreği 64-45 önde bitirdi. Temsilcimiz son çeyreğe önde olmanın rehavetiyle durgun başlasa da daha sonra hücumda tekrardan ipleri elına aldığı karşılaşmada parkeden 82-61 galip ayrıldı.

Maç istatistikleri: 

Dwight Hardy: 22 sayı - 1 ribaund - 1 asist.
Scotty Hopson: 14 sayı - 4 ribaund - 3 asist - 1 top çalma.
Daujan Summers: 4 sayı - 3 ribaund - 1 top çalma.
Alex Renfroe: 8 sayı - 6 ribaund - 3 asist - 7 top çalma.
Jordan Taylor: 11 sayı - 1 ribaund - 1 asist - 2 top çalma.
Göksenin Köksal: 2 sayı - 1 ribaund - 1 asist.
Ege Arar: 4 sayı - 5 ribaund.
Richard Hendrix: 10 sayı - 6 ribaund - 1 top çalma.
Mehmet Yağmur: 1 asist.
Emir Preldzic: 2 sayı - 3 ribaund - 10 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.