Fatih Terim'in transfer listesinde 3 Milli oyuncu

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Fatih Terim göreve gelir gelmez iki galibiyet aldı. Sezonun ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, devre arasında eksikleri kapatmak için kolları sıvadı. 

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; Florya'ya kapanan tecrübeli çalıştırıcı, hem gidecek hem de yeni alınacak oyuncuları belirleyecek ve bunu rapor halinde Başkan Dursun Özbek'e sunacak. Transfer için ilk hedefin sol bek olmasını isteyen Fatih Terim, scout ekibiyle de görüştükten sonra geniş bir listeyi Özbek ile paylaşacak. Sol açık ve forvet arkasında da takviyeye ihtiyaç olduğu düşünülürken, kadroda bulunan oyunculara teklif gelmesi halinde takas formülünün de devreye sokulabileceği belirtildi

Terim'in özellikle milli takımda yakından tanıdığı Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan ve Emre Mor gibi genç oyunculara yönelebileceği belirtiliyor. Kiralık olarak teklif sunup, kadrodaki yerli oyuncu kalitesini arttırmayı düşünen sarı kırmızılılar, gerçekleşecek transfer toplantısından sonra resmi girişimlere başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.