Fellaini sürprizi!

Galatasaray Yönetimi’nin devre arasında Fellaini’yi kadrosuna katmak için düğmeye tekrar bastığı öğrenildi. Bir yandan sol bek ve sol açık için çalışmalarda bulunan Sarı-Kırmızılılar, Fellaini’yi Fernando ile birlikte kullanmayı planlıyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Sezon başında gündeme gelen ön libero adaylarından olan Belçikalı futbolcu, Manchester United’ın teknik patronu Mourinho tarafından yapılan, “Galatasaray için şu an beni almak, Fellaini’yi almaktan daha kolay” açıklamasıyla listeden çıkarılmıştı. 

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olduğu için de, Ocak ayı itibariyle istediği kulüple görüşmekte özgür. Galatasaray öncelikle oyuncu ve menajeriyle görüşüp nabız yoklaması yapacak. Olumlu geri dönüş alırsa, Manchester United’dan fiyat istenecek. Eğer İngiliz devi yüksek bir fiyat talep ederse, Galatasaray deneyimli oyuncuyla el sıkışarak, sezon sonunda bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.