Galatasaray Basketbol Şubesi’nden skandal transfer!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Mersin Büyükşehir Belediye'den Tuğba Taşçı'yı 15 gün önce renklerine bağladı. Sezonun geri kalanı için 120 bin lira kazanacak olan Tuğba, sarı-kırmızılı formayı henüz giyemiyor. Tuğba Taşçı'nın forma giyememe sebebi ise ortaya çıktı. 

Gamaspor'un haberine göre; Galatasaray’da basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal ve Genel Menajer Ömer Yalçınkaya’nın, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın yerli lisans kontenjanının dolduğundan haberi yoktu.

15 gün önce Mersin BŞB’den transfer edilen Tuğba Taşçı, lisans sorunu yüzünden henüz yalnızca antrenmanlara çıkabiliyor.

TUĞBA'NIN LİSANSI NASIL ÇIKACAK?
Galatsaray Kadın Basketbol takımı, genç oyuncularından birini kiralık olarak göndermeye çalışıyor. Eğer bir Türk oyuncu takımdan ayrılırsa, bu boşluk Tuğba Taşçı ile dolacak.

Galatasaray, Tuğba Taşçı’ya sezon sonuna kadar 120 bin lira ödeyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.