Galatasaray'dan mesaj: Hazırım!

UEFA ile 3-4 senelik anlaşma yapmayı planlayan Galatasaray yönetimi Ocak ayındaki randevu öncesi işini sağlama aldı. Hafta içinde oyuncularından "Alacağımız yoktur'' imzasını alan ve dosyayı UEFA'ya yollayan Galatasaray yönetimi Ocak ayındaki kontrol için hazırlıklarını tamamladı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Aralık ayı içinde takıma borçsuzluk kağıdı imzalatması gereken sarı-kırmızılı kulüp, bu hafta içinde oyuncuların hepsinden "Alacağımız yoktur'' yazısını aldı ve UEFA'ya yolladı. Başkan Dursun Özbek'in bu hafta takıma verdiği yemekte yeni yıla kadar tüm ödemelerin (bir taksit gecikmeli) yapılacağını söylediği öğrenildi. 65 milyon Euro bütçe sınırına uyan ve 61 milyon Euro'ya takımı kuran Galatasaray yönetimi bir daha Avrupa'dan men cezası almak istemiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.