"Gruptan ikinci sırada çıkmak istiyoruz"

EuroCup B Grubu 10’uncu ve son haftasında Hapoel Bank Yahav Jerusalem ile karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank’ta Alex Renfroe ve Mehmet Yağmur mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Alex Renfroe
“Grubumuzdan çıkmayı garantilesek de bizim için önemli bir maç. Hem EuroCup’ta yakaladığımız momentumu sürdürmek adına, hem de grubumuzu ikinci sırada bitirmek adına önemli bir maç. Her maça nasıl odaklanıyorsak bu maça da aynı şekilde odaklanacağız. Hapoel Jerusalem’in grupta tur atlama şansı kalmamış olsa da eminim ki onlar da kazanmak için sahada olacak. Rekabet seviyesi yüksek bir maç bekliyorum.”

Mehmet Yağmur
“EuroCup’ta gruptan çıkmayı garantiledik ama şimdi galip gelip gruptan ikinci sırada çıkmak istiyoruz. Bir sonraki grubumuz için daha iyi pozisyonda olmak istiyoruz. Yarın bütün taraftarımızı maça bekliyoruz.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.