Igor Tudor: Kendimiz gibi oynamadık!

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, ligin 14.haftasında deplasmanda Beşiktaş karşısında aldıkları 3-0'lık yenilginin ardından flaş röportajda kısa bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın hak ederek kazandığını ifade eden Tudor, "Beşiktaş iyi oynadı, biz iyi oynayamadık, Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Bugün iyi oynamadık. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bugün kendimiz değildik, kazanabilirsin, kaybedebilirsin ama kendin olmak zorundasın. Biz kendimiz değildik. Kendi oyuncularımızın stattan, atmosferden etkilendiğini gördüm, bu durumdan da bu memnun değilim" dedi.

Geçen haftaki basın toplantısında yaşananları da anlatan Tudor, "Geçen hafta basın toplantısında söylediklerimden dolayı pişman değilim, her sözümün arkasındayım. Bugün nasıl bir ders çıkartabiliriz mesela? Bugün almam gereken ders nedir? Ofansif, defansif, oyuncu tercihleri. Çok mu ofansif oynadık? Nasıl bir ders çıkartmamızı söylüyorsunuz? Bir sonraki büyük maçta bu durum için bir çözüm bulmaya çalışacağız. Bugün sahaya çıktığımız 11, benim kafamda düşündüğüm en iyi 11'di." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.