Kupa Voley | Yarı finaldeyiz!

Sultanlar Ligi ilk devresini dördüncü sırada tamamlayarak Kupa Voley bayanlar kategorisinde Final Etabı’ndan başlayan Galatasaray bayan voleybol takımı çeyrek finalde ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaştı. Takımımız baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 3-0 galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdırdı.

Mücadele karşılıklı sayılarla başladı. İlk set teknik molasına 12-10 önde giren takımımız, Beşiktaş karşısında oyun üstünlüğü kurarak farkı daha da açmayı başardı. Galatasaray ilk seti 25-17 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sete etkili servislerle başlayan Galatasaray, teknik molaya ilk sette olduğu gibi 12-10 önde girdi. Teknik molanın ardından üst üste bulduğu sayılarla farkı açan takımımız, ikinci seti de 25-17 kazandı. Karşılaşmada 2-0 öne geçen Galatasaray, üçüncü sete de güzel bir başlangıç yaptı. Üçüncü set teknik molasına 7 sayı farkla 12-5 önde giren takımımız, Beşiktaş karşısındaki oyun üstünlüğünü bırakmadı. Takımımız üçüncü seti 25-20, maçı da 3-0 kazanarak adını Kupa Voley’de yarı finale yazdırdı.

Galatasaray, Eczacıbaşı Vitra - Nilüfer Belediye maçının galibi ile yarı finalde karşılaşacak. Kupa Voley bayanlar yarı final mücadelesi 23 Aralık 2017 Cumartesi saat 14.00’te TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.