Latovlevici: Yönetim takıma kimin geleceğini söylemedi..

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan Rumen savunma oyuncusu Iasmin Latovlevici ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Igor Tudor'un görevden ayrılması hususunda görüşlerini dile getiren Latovlevici, geçtiğimiz hafta Malatya deplasmanında Maicon ve Tudor arasında soyunma odasında bir tartışma çıktığını doğruladı. Iasmin Latovlevici'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

OCAK'TA DÖNMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
Kupa maçıyla Galatasaray'a geri dönmek istedim ama bunun mantıklı olmadığını anlıyorum. Ocak'ta dönmeye çalışacağım. Şu an dönersem yüzde 100 hazır olmam. Sabrım yok, sabredemiyorum. En büyük sıkıntım bu.

SOYUNMA ODASINDA SIKINTILAR YAŞANDI
Tudor bize veda etti. Yönetim bize takımın başına kimin geleceği hakkında bir şey demedi. Burada basın çok yalan yazıyor. İnsanlar Tudor ile ilgili birçok şey okuyor. İyi bir başlangıç yapmıştı. Tudor'un neden gönderildiğini bilmiyorum. Ama atmosferle alakalı değil, geldiğim günkü gibi.. Yönetim bir toplantı yapacak, biz idmanlarımıza devam ediyoruz. Soyunma odasında Malatyaspor maçında Maicon ile arasında bazı gerginlikler oldu. Ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden bunun için konuşmanın bir anlamı yok. Şu anda benim herhangi bir sıkıntım yok.

SUMUDICA, BLANC VE IANIS SÖZLERİ
Blanc ile ilgili iddiaları ben de duydum ama gerçekten bir şey bilmiyorum. Ianis Hagi'nin burada konuşulduğunu ise duymamıştım. Bana bunun için kimse bir şey sormadı. Sumudica hakkında ne diyeceğimi bilemiyorum. Kayseri'ye imza attığında Sumudica ile konuşmuştum. Puan durumundaki yeri hak ediyor. Kayseri geçen sene küme düşüyordu, bu bir sürpriz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.