Maicon rekora koşuyor!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Brezilyalı savunmacı Maicon dün gece gollerine devam etti. Brezilyalı stoper toplamda beş kez fileleri havalandırarak, Fenerbahçe’nin iki forvetinin ligde attığı gol sayısına ulaştı. Maicon ayrıca futbol kariyerinin en golcü dönemini yaşarken, Avrupa'nın 5 büyük ligi dahil olmak üzere en golcü stoperi konumunda bulunuyor!

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Daha önce formasını giydiği Sao Paulo'da 72 karşılaşmada 5 kez ağları sarsan Maicon, Galatasaray'da ise bu rakama 17 maçta ulaştı. Duran toptan meşin yuvarlağı filelerle buluşturmasının ardından büyük sevinç yaşayan Maicon, sevincini takla atarak kutladı. 20 metreden yaptığı gol vuruşunun ardından yıldız futbolcu, bu sezon 5’inci golüne ulaştı. Tecrübeli isim, bu istatistikle 2008 yılında başladığı profesyonel futbol kariyerinin en skorer dönemini yakaladı. Brezilyalı savunmacı, Bursasporlu Aziz Behic'le birlikte, Avrupa'nın 5 önemli liginde en skorer stoper konumunda bulunuyor. Öte yandan gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Maicon, ikinci yarının ilk haftasında Kayserispor deplasmanında forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın başarılı stoperi Maicon, dün akşam frikikten ağları sarsarak 5. lig golünü kaydetti. Sambacı, böylece Fenerbahçe'nin forvetleri Janssen (2) ve Soldado'nun (3) ligdeki gol sayısını yakaladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.