Marina Maljkovic: Yapacağımız tek şey çalışmak

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde iki maç arka arkaya kazanan; Euroleague Women'da ise Villeneuve'ü yenerek iki maç aradan sonra galip gelen Galatasaray Kadın Basketbol Takımı yarın 15:00'te Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Canik Belediye'yi ağırlayacak. Mücadele öncesinde Marina Maljkovic, GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

YAPACAĞIMIZ TEK ŞEY ÇALIŞMAK
Avrupa'da kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki tüm maçlarımız zor olacak. Çalışma şeklimizi ve rotasyon şansımızı düşünürsek Canik maçımız da zor olacak. Bundan sonra oynadığımız tüm maçlar bizi zorlayacak. Yapacağımız tek şey çalışmak. Canik özel oyunculara sahip bir takım ama biz her zaman olduğu gibi kazanmak için oynayacağız

Oyuncularımızdan Merve Uygül "Takımda her şey yolunda. Evimizde oynayacağız ve galibiyet serimize devam etmek istiyoruz", Gizem Başaran ise "Avrupa sonrası performansımızı sürdürüp Canik maçımızı kazanmak arzusundayız" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.