Önce Evra, sonra Asamoah..


Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, hedef sol bek transferi. Sarı-Kırmızılılar, Marsilya’nın mukavelesini feshettiği Fransız yıldızı Evra'yı Ocak'ta getirecek. Ön protokol imzalanan Asamoah ise sezon sonunda takıma katılacak.

Akşam gazetesinin haberine göre; UEFA Avrupa Ligi’nde Marsilya taraftarına attığı tekme nedeniyle Avrupa Kupası maçlarından 7 ay men edilen Patrice Evra’ya Galatasaray teklifte bulundu. Marsilya’nın mukavelesini feshettiği 36 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödenmesine gerek yok. Ancak menajeri, bonservis olmadığı için kendi payını yüksek tutuyor. Eğer bu rakam indirilebilirse, tecrübeli Fransız yıldızla sezon sonuna kadar mukavele imzalanacak. Sonrasındaki rota ise şimdiden belli. Herkes neler yaşanacağını biliyor.

İKİ TARAF İÇİN DE İYİ ANLAŞMA
Juventus’la mukavelesi sezon sonunda bitecek Asamoah’la ön protokol imzalanmıştı. 29 yaşındaki Ganalı sol bek konusunda da kasadan bonservis çıkmayacak. Yıldız futbolcu, yeni sezon hazırlıklarında Galatasaray kampına dahil olacak. Evra ise o tarihte cezasını tamamlayacağı için istediği kulübe yine bedelsiz olarak imza atabilecek. Yani iki taraf için de kârlı bir anlaşma olacak. Sarı-Kırmızılı ekipte Rumen  Latovlevici’nin ameliyatı sonrası sol tarafta sağ bek olan Martin Linnes oynuyordu!

5-6 YIL ÖNCESİNDEN DAHA GÜÇLÜ
Patrice Evra’nın menajeri Federico Pastorello, Evra’ya birçok teklif geldiğini belirtirken, “Fiziksel olarak 5-6 yıl öncesinden daha güçlü. Çok sayıda kulüple görüşüyoruz ve bu şekilde bırakmak istemiyor” açıklamasını yaptı. Ortada birçok talip olduğunu söyleyen Pastorello, böylece pazarlıkları kızıştırıp kendi payını yükseltmeyi hedefliyor. Evra ise Galatasaray’a sıcak bakıyor. Bu transfer operasyonunun kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.