Oyuncularımızdan ESBVA-LM maçı öncesi açıklamalar

EuroLeague Women A Grubu yedinci haftasında ESBVA-LM ile karşılaşacak olan Galatasaray’da oyuncularımızdan Olivia Epoupa ve Gintare Petronyte mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Açıklamalar şu şekilde..

Olivia Epoupa
“Bizim için çok önemli bir maç. ESBVA ile aynı galibiyet sayısına sahibiz, bu yüzden yarın kazanmamız durumunda avantajlı pozisyona geçeceğiz. Rakibimiz ligde ve Avrupa’da oynadığı son altı maçı kazandı. Maçın içinde çok savaşmalı, konsantrasyonumuzu asla kaybetmemeliyiz. Onlara özgüven kazandırmamalıyız. Yarın sahaya hazır şekilde çıkacağız.”

Gintare Petronyte
“Yarınki maç bizim açımızdan çok büyük öneme sahip. Rakibimizle aynı dereceye sahibiz. EuroLeague Women’daki son maçımız bizim açımızdan çok kötü geçti. O şekilde kaybetmiş olmak utanç vericiydi. O yüzden bu maç çok daha büyük önem taşıyor. Taraftarımızın önünde onların da desteğiyle kazanmak istiyoruz.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.