Tudor diken üstünde..

Geçtiğimiz hafta derbide ağır bir yenilgi alan Galatasaray'da, Akhisar karşısında tek hedef galibiyet. Hafta başından bu yana Beşiktaş yenilgisinin izlerini silmek için çalışan Igor Tudor, "Kalan üç maçı kazanalım, devreyi zirvede bitirelim" dedi.  

Takvim gazetesinin haberine göre; Beşiktaş yenilgisi nedeniyle hedef tahtasına oturtulan Igor Tudor yönetimden destek alsa da Akhisar maçı öncesi adeta diken üstünde. Olası bir kötü sonuçta "Operasyon" iddiaları yeniden gündeme gelecek.

Geçen hafta Beşiktaş karşısında ağır bir yenilgi alan Galatasaray, Akhisarspor maçı öncesi kenetlendi... Pazar gününden bu yana derbi yenilgisinin izlerini silmek için büyük çaba harcayan teknik direktör Igor Tudor bire bir toplantılar yaptığı futbolcularını bu akşama motive etmiş durumda.

HERKES KALİTENİZİ GÖRSÜN
Dünkü idmanda da Akhisar sınavının önemini vurgulayan Tudor, "Hepiniz birbirinden değerli ve kaliteli futbolcularsınız. Sahaya çıkın ve neler yapabiyeceğinizi herkese gösterin" ifadesini kullandı.

LİDERLİK BİZİM ELİMİZDE
İlk yarıda kalan üç maçı da kazanmak zorunda olduklarını söyleyen genç hoca, "Devreyi zirvede bitirmek bizim elimizde. Üç maçtan da galibiyete ayrılırsak hak ettiğimiz liderliğe yeniden ulaşırız" dedi.

YÖNETİMDEN BÜYÜK DESTEK
Yönetim Akhisarspor maçı öncesi Igor Tudor ve futbolculara büyük destek veriyor. Hırvat teknik adamın arkasında duran Başkan Dursun Özbek de bu akşam TT Stadı'nda maçı izleyecek.

TARAFTARIN İLGİSİ YİNE ÇOK BÜYÜK
Galatasaraylı taraftarlar Beşiktaş derbisindeki yenilgiye rağmen Akhisarspor maçına büyük ilgi gösteriyor... Bu akşam TT Stadı'nda 40 bine yakın taraftar olması bekleniyor. Tribünlerin özellikle derbide hatalı bir gol yiyen kaptan Muslera'ya destek vereceği öğrenildi. Tudor'a gösterilecek tepki ise merak konusu..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.