Tudor yönetiminde derbi galibiyeti yok!

Süper Lig'de sezonun 14.haftasında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'a mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un büyük maçlardaki performansı sert bir şekilde eleştiriliyor. Hırvat teknik adamın yönetiminde çıktığı 8 büyük maçtan 7 mağlubiyetle ayrılan Galatasaray derbilerde kazanmaya hasret kaldı!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon ortasında Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirielen Igor Tudor geçiş dönemi olarak adlandırılan dönemin ardından 2017-2018 sezonuna da sansasyonel bir Östersunds serisi ile başladı. UEFA Avrupa Ligi'nde öneleme turunda İsveç temsilcisine 2 maç sonunda 3-1 kaybeden Galatasaray tarihinde ilk kez Temmuz ayında Avrupa'ya veda ederken, devam eden sekansta Süper Lig'de adeta bir kasırga yaşattı. Fikstür avantajını da çok iyi kullanan takımımız aldığı başarılı sonuçlarla birlikte zirvede yalnız kalırken, üstüste oynayacağı 4 büyük maç öncesinde de önemli bir puan avantajı elde etmişti. Ancak zorlu 4 maçta alınan tek beraberlik elde edilen 9 puanlık farkın erimesini sağladı.

Teknik direktörü Igor Tudor yönetiminde geçtiğimiz sezondan itibaren 8 büyük maç oynayan Galatasaray bu maçlarda sadece 2 gol atarken kalesinde 18 gol gördü. Beşiktaş - Fenerbahçe - Trabzonspor gibi ezeli rekabete bir de ligin güçlü takımlarından Başakşehir eklenirken, Igor Tudor'un öğrencileri sadece bu sezon Fenerbahçe ile evinde golsüz berabere kaldı.

Galatasaray'ın oynadığı son 8 büyük maç ve alınan skorlar şu şekilde..
16/17: Galatasaray 0 - 1 Beşiktaş
16/17: Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray
16/17: Başakşehir 4 - 0 Galatasaray
16/17: Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe
17/18: Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe
17/18: Trabzonspor 2 - 1 Galatasaray
17/18: Başakşehir 5 - 1 Galatasaray
17/18: Beşiktaş 3-0 Galatasaray

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.