Tudor'dan Filipe Luis yorumu..

Tudor, yönetimin ara transfer dönemi için prensip anlaşmasına vardığı Filipe Luis'in gelişini dört gözle bekliyor. Hırvat hoca, Sambacı'nın sol kanatta takıma seviye atlatacağını düşünüyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Sezon başında 40 milyon Euro bonservis harcaması yaparak yepyeni bir takım kuran Galatasaray, tek eksik bölgesi olan sol beke de Filipe Luis'i alarak kusursuz bir organizasyon oluşturmaya kararlı.

32 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyla prensip anlaşmasına varan Sarı-Kırmızılılar, devre arasında bu işi bitirerek şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu tekrar tescillemek istiyor. Latovlevici ve Linnes'in bu bölgedeki performansından memnun olmayan teknik patron Tudor da, Filipe Luis'in gelişi için artık geri sayımda. Hırvat hoca, bu takviyeyle birlikte takımın 1 seviye daha yukarı çıkacağı görüşünde.

LİGDE 8 MAÇA ÇIKTI
Filipe Luis bu sezon Atletico Madrid formasıyla La Liga'da 8 maça çıktı. 621 dakika sahada kalan Brezilyalı futbolcu, 1 de asist yaptı. 31 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Luis, Avrupa'nın sayılı sol beklerinden biri olarak gösteriliyor.

TRANSFERDE NELER YAŞANDI?
Fenerbahçe, Atletico Madrid'in yıldızı Filipe Luis'in menaceri Manuel Garcia Quilon'u İstanbul'a davet etti. Quilon, önceki gün soluğu İstanbul'da aldı ve Sarı-Lacivertliler ile masaya oturdu. Bu haber Galatasaray cephesine gidince, yönetim harekete geçti. Arda Turan, yakın arkadaşı Luis ile temas kurarak, tercihini Sarı-Kırmızılılar'dan yana kullanmasını tavsiye etti

Ayrıca Cim Bom'un Brezilyalılar'ı da 32 yaşındaki sol bekle iletişime geçerek Galatasaray'a davet etti. Bu çabalar sonuç verdi. Aslan, ocak ayında kadrosuna katmak için Filipe Luis ile prensip anlaşmasına vardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.