Tudor'dan iki farklı Aslan!

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor’un aklında hafta sonu oynanacak olan Yeni Malatyaspor deplasmanı öncesi iki farklı plan var. Kadrodaki eksikleri göz önünde bulunduran Hırvat hoca, özellikle de Mariano’nun yokluğunda yine üçlü savunma denemeleri yapıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Igor Tudor'un maç kadrosu hakkında iki farklı planı var. Geride Serdar, Maicon ve Denayer’i idman maçında birlikte oynatan Tudor, kanatlarda Rodrigues ve Yasin’i, orta sahanın merkezinde de Ndiaye ve Fernando’yu düşünüyor. İleri uçtaki Gomis’in arkasında ise Belhanda ve Feghouli yer alacak ve bu ikili zaman zaman kanatlara yakın, zaman zaman da forvete destek veren bir rol üstlenecek. Tudor bu düzende, Yasin ve Rodrigues’in kanatlardaki enerjisine güveniyor.

TEK FARK LINNES & RODRIGUES
Diğer taraftan takımını 4’lü savunma sistemine göre de hazırlayan Hırvat teknik adam, sağ bekte Denayer’i, sol bekte Linnes’i oynatmayı düşünüyor. Savunmanın göbeğinde yine Serdar- Maicon, merkezde de Fernando-Ndiaye ikilisi görev yapacak. Sağda Feghouli, solda Yasin, forvet arkasında Belhanda, ileride de Gomis düzeniyle, sezon başından beri kullanılan klasik 4-2-3-1 taktiği alternatif plan olarak belirlendi. Tudor, Yeni Malatya deplasmanında bu iki sistemden birini deneyecek. İki düzen arasındaki tek fark, 3’lüde Rodrigues’in, 4’lüde ise Linnes’in 11’de oynaması.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.