Tudor'dan takıma jest..

Akhisar Belediyespor önünde ilk yarıyı 2-0 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda ortaya koyduğu etkili futbolla maçı 4-2 kazanan Galatasaray'da, Tudor tüm takıma teşekkür etti. 

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Akhisar Belediyespor karşısında alınan 4-2'lik galibiyet sonrasında rahat bir nefes aldı. Karşılaşma sonrasında oyuncularına tek tek teşekkür eden Igor Tudor, "Sizlere mücadelenizden ve takıma sahip çıkmanızdan ötürü teşekkür ediyorum" dedi. Hırvat teknik adam, bu kısa konuşmasının ardından Salı günü Sivas Belediye ile oynanacak kupa maçı nedeniyle haftalık planlamada yer alan antrenmanı iptal etti.

SYED'İ OKUYOR
Akhisar maçının ardından İgor Tudor'un Matthew Syed'i okuduğu ortaya çıktı. Son haftalarda en çok eleştirilen isimlerin başında gelen Hırvat çalıştırıcının elinde, İngiliz yazarın hatalardan ders çıkarma temalı 'Kara Kutu Düşüncesi' adlı kitap vardı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.