Turgay Kıran: Adaylığımı açıklamadım ancak..

Teknik direktör Igor Tudor’la yolların ayrılmasının ardından olağanüstü genel kurul kararı alan Galatasaray’da başkan adaylığıyla ilgili adı geçen Turgay Kıran akşam saatlerinde Radyospor'da Özgür Sancar ile Spor Kazanı’na canlı yayında bağlanarak açıklamalarda bulundu. Mevcut başkan Dursun Özbek’in kulübü iyi idare edemediğini ve yaptığı olumlu bir çalışmanın olmadığını söyleyen Turgay Kıran, başkan adaylığıyla ilgili olarak da henüz karar vermediğini, ancak çalışma yaptığını söyledi.

ADAYLIĞIMI AÇIKLAMADIM ANCAK..
Alp Yalman’la başladığımız serüvende Galatasaray’ın ne zaman bana ihtiyacı varsa ortaya çıktım, maddi ve manevi olarak destek verdim. Galatasaray’ı yarı yolda bırakan insan çok oldu. Artık hep beraber çıkıp bir birliktelikle Galatasaray’ın yeni bir ümidi olmalıyız. Ben de çalışmalara başladım. Galatasaray’daki biat kültürüne karşı mücadelemizi vereceğiz. Galatasaray’ı bu arkadaşlara 3 sene daha bıraksak, Galatasaray diye bir şey kalmayacak. Galatasaray’ı yönetecek yeni bir modelle aday olmamız gerekir. Yakında otururuz başkan adaylığımız var mı, yok mu açıklarız. Adaylık açıklaması yapmadım, ama birçok taraftar karar vermem için beni destekliyor. Yakında hep beraber açıklarız.

BAŞKAN NEYİ İYİ YAPTI?
3 sene öncesine kadar bizler ‘Galatasaray yanlış yolda’ diyorduk ama başkan buna katılmıyordu. Ancak bugün maddi olarak sıkıntı var. Futbol takımımıza güveniyorduk, geldiği nokta da ortada. Başkan neyi iyi yaptı da 3 yıl daha devam etmek istiyor anlamadım. Dursun Özbek'in başkanlık görevinde 3 seneye yakın bir zamandır yaptığı en güzel şey; konuşmak. Onun dışında yapılan bir şey yok. Her yıl 5 milyon dolar getireceğini söyledikleri otel projesi nerede? Galatasaray’a kaybettirdiği Florya ve Riva var ama kazandırdığı yok. Bir banka borcunu kapatırken, başka bankadan para çektik. Gayrimenkuller doğru kullanılmadı.Tudor’un Galatasaray’ın antrenörü olmadığını defalarca söyledik. Daha önce 4 isim istifa etmişti. Dün de 3 arkadaşımız Fatih Terim gelirse görevi bırakırız demiş. Zaten böyle bir durumda görev düşüyor. Görev düşmemesi için seçim kararı alıyorlar. Zaten başkanın onlara ihtiyacı yok, külübü tek başına yönetiyor. 

DURSUN ÖZBEK DEMOKRATİK DEĞİL..
Dursun Özbek demokratik bir başkan olsaydı, seçimi ya zamanında yapar ya da daha önce açıklardı. İnan Kıraç ve diğer eski başkanlara çağrı yapıyorum, haydi Galatasaray’a sahip çıkalım. Faruk Süren’in yaptıklarını biliyoruz, Alp Yalman başkanımız her zaman destek verir. Neden tekrardan başkan olamasın? Biz mücadelemize devam edeceğiz. Ben taraftarıma çok güveniyorum, bu yüzden sanırım genel kurul bana kızıyor. Seçimi taraftar yapsa şansım fazla olur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.