Vagner Love transferinde sıcak gelişme..

Fatih Terim'in transfer edilmesinin istediği Vagner Love konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş'ın da Vagner Love transfer için devreye girdiği belirtiliyor. Bunun yanı sıra Fatih Terim'in, Vagner Love ile bir telefon görüşmesi yaptığı da gelen haberler arasında.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Vagner Love transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Fatih Terim golcü futbolcuyu arayarak Galatasaray’a “seni istiyorum” dedi. Love’un cevabı “kulübümle anlaşın, seve seve oynarım” oldu. 

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ
Bu arada Love için Beşiktaş da devreye girdi. Cenk’i Everton’a satmaya hazırlanan siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş, Vagner Love transferini bitirin talimatı verdi.

GALATASARAY BİR ADIM ÖNDE
Fatih Terim’in oyuncuyu arayıp konuşması oldukça etkilemiş durumda. Bu yüzden tecrübeli golcünün ilk tercihi Galatasaray...

Aytemiz Alanyaspor'da Başkan Hasan Çavuşoğlu ise oyuncuyu satmayı düşünmüyor. Oyuncusu gitmeyi çok isterse kapıyı en az 4 milyon Euro’dan açmayı planlıyor. 

Alanyaspor’a bonservissiz gelen 33 yaşındaki golcü geçen sezon 23, bu sezonun ilk yarısında ise 11 gol attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.