Abdürrahim Albayrak: Galatasaray'daki hainleri temizleyeceğiz!

Mustafa Cengiz'in başkanlığa seçilmesinin ardından Sportif AŞ'de bugün itibariyle resmen göreve başlayan Abdürrahim Albayrak, basın mensuplarıyla birlikte gerçekleştirdiği geleneksel yemek organizasyonlarından ilkini düzenledi. Deneyimli yöneticinin şahsi ofisinde gerçekleştirilen yemek organizasyonu sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Albayrak, kasıtlı olarak haber yapan basın mensupları ve kulüpten bilgi sızdıranları tespit edeceklerini açıkladı. Fatih Terim'le arasında herhangi bir sorun olmadığını da belirten Abdürrahim Albayrak'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

KAYSERİ DEPLASMANI ZOR OLACAKTI..
Kayseri maçından önce sağolsun Mustafa Cengiz başkanım benim takımın yanına, Kayseri'ye gitmemi istedi ancak başkana beni hoş görmesini rica ettim, çünkü daha kendileri mazbatalarını almamıştı. Maçı arkadaşlarımla beraber izledim, şuan biraz hasta olmamım sebebi de maçtır. Çok heyecanlandım. 2-0'dan 2-1 olduktan sonra.. Daha yönetime girmeden önce arkadaşlarımızla konuşurken, Kayserispor maçının çok zor olacağını biliyordum. Galatasaray fırtına gibi başladı maça, peşpeşe 2-0 oldu hatta 3-0'ı da olmayacak şekilde kaçırdık. İkinci devre Kayserispor çok iyi başladı, 2-1'i de yakaladılar. 2-1'den sonrasını ne ben anlatayım, ne siz sorun. Benim için çok zor bir 45 dakika oldu.

GALATASARAY HAİNLERİNİ AÇIKLAYACAĞIZ
Her saat Fatih Terim ile görüşüyoruz. Bazı arkadaşlarımız bilinçli haberler yapıyorlar, bunlar yıpratmak için yapılan haberler ve bunlara üzülüyorum. Bazı arkadaşlarımız içeriden birilerinden haber alıyor.. Galatasaray daha Kayseri'ye gitmeden evvel Bafetimbi Gomis ile ilgili yapılan haberin çok yakışıksız olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'a zarar vermek için bazı arkadaşlar çaba sarfetmesinler. Şunu net bir şekilde söylüyorum. İçeriden, kimlerden haber alındığının hepsinin farkındayız. Bunu sabah Fatih Terim ve başkan Mustafa Cengiz ile görüştük. Bunları isimleriyle beraber Galatasaray TV'den tek tek açıklayacağız. İçeriden haber sızdıran, Galatasaray'ın ekmeğini yemesine rağmen Galatasaray'ı satan zihniyette kim varsa bu kişiler burada olmayacak. Çünkü bu Galatasaray'a yakışmaz. Bundan önceki dönemde görev yaptığım zaman bir Başakşehir maçı sonrasında bu tip bir olayla karşılaşmış ve hemen sonrasında kendileriyle yollarımızı ayırmıştık. Galatasaray'ı içeriden satanların kimler olduğunu tek tek televizyonumuz aracılığıyla açıklayacağız. Galatasaray'a kimse zarar vermeye kalkmasın. Şüpheniz olmasın.. Galatasaray emin ellerde. Ünal Aysal zamanında da Fatih Terim ile 2-3 yıllık değil, 10-12 yıllık sözleşme yapalım ki taşlar yerine otursun istiyordum.

Galatasaray'ı yıpratıcı, emin olmadığınız haberleri yapmayın. Kayseri maçı öncesinde Bafetimbi Gomis hakkında yazılan haber, alacağı paranın kuruşuna kadar yazılmış. Demek ki içeriden birilerinden bunu almış. O içerideki haini bulacağız. Ama o arkadaşlarımız da Galatasaray'a zarar vermek için kendilerini yormasınlar, kimseye alet olmasınlar. Sürekli beraber oluyoruz, deplasmanlarda da beraber olacağız. Slovenya kampını hatırlarsanız, her akşam birlikte sohbet ediyorduk. İşte birlik ve beraberliğin neticesinde bunlar oluyordu. Sizler benim kardeşlerimsiniz, bizim de hatalarımız olabilir sizlere karşı ancak bunların hiç birisi isteyerek veya kasten yapılmış bir hareket değildir.

FATİH TERİM VE TRANSFER SÜRECİ
Türkiye'de maalesef biz son dönemlerde çok fazla antrenör değiştiren bir kulüp haline geldik. Prandelli geldiği zaman Ali Dürüst ile oturduk. Prandelli bana "Bu takımı komple değiştirmemiz lazım, hepsini gönderip yeni oyuncuları getirmek lazım." dedi. Prandelli'yi gönderip, başka bir teknik adamla şampiyon olduk. Sanırım aynı şeyi Tudor denemiş olacak ki, çok değerli oyuncuları taraftarın önüne attılar. Transferleri soruyorsunuz ancak Fatih Terim asıl transferleri yaptı. Selçuk ve Sinan'ı görüyorsunuz, şimdi takır takır oynuyor. Daha bunu takip edecek bir çok arkadaşımız var. İşte antrenör farkı burada meydana çıkıyor.

Başkanla da, hocayla da uzun uzun konuştuk. Transferin bitmesine 5 gün daha var. Fatih Terim'in çalışmaları da var, hocam sever son günlerde bombaları patlatmayı. Son günlere doğru bombayı patlatırız, merak etmeyin.

ÇIKAN HABERLER HAKKINDA..
Fatih Terim ile benim aramda, bizim aramızda, hiç bir Galatasaraylının arasında en ufak bir sıkıntı olmaz. Fatih Terim'le bizim dostluğumuz pazara değil, mezara kadardır. Fatih Terim ile ben her gün konuşuyorum, sabaha kadar konuşuyorum. Şuana kadar Florya'ya gitmeme sebebimiz, mazbataları daha yeni aldılar. Şimdi atamalar yapılacak, o zaman gideceğiz oraya.. Şimdi sizler de hak vereceksiniz ki, pat diye Florya'ya gitmem yakışıksız olur. Her şeyi kulbuna uydurmak lazım.

Başka bir Galatasaray yok. Milyonlarca taraftarı olan Galatasaray vardır, fedakar bir başkanı vardır. Mustafa Cengiz seçimlerde çıktı aslanlar gibi "Ben adayım" dedi, herkese ders verdi. Kimse bundan sonra fırsatçılık yapıp erken seçimlere gitmeye kalkmasın. Mustafa Cengiz başkanım çıktı ve noktayı koydu. Ben onun için Mustafa Cengiz başkanımla çalışacağım, o ailede yer alacağım için mutluyum ve gururluyum. Dün tüm gün beraberdik. Söylediklerinin, konuştuklarının hepsinin altına imzamı atıyorum.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUK ŞANSI
Benim gelmemden ziyade Fatih Terim'in gelmesiyle birlikte şampiyonluk şansımız yükseldi. Bunun neticesini de Kayseri'de 3 puan olarak aldık, ben ona 3 değil 13 puan olarak bakıyorum. Bu tamamen Fatih Terim'in eseridir. Galatasaray'ın oyun düzeni, her şeyi değişti. Hocam ne dedi? Bu oyunu 60-70 dakika seviyesine çıkartırsak Galatasaray'ı kimse tutamaz dedi. Galatasaray'ı bugünlere getiren en büyük aktörlerden birisi de Fatih Terim'dir. O yüzden kendisine "I love you hocam" diyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.